Okej så första är före och andra efter (vilket ni lär se hehe), den här har jag redigerat väldigt mycket för att jag tog en ganska kass bild haha. Den här bilden är tagen i september förra året som hastigast när jag precis duschat och gick ut i min trädgård bara när det hade börjat skymma typ. Alltså - inte alls mycket energi eller nogrannhet nerlagt i denna bild på mig själv hehe.
 
Om man bortser från färger och ljus har jag beskurit den så att det blev "bättre", ansiktet är mer centrerat plus att man inte ser min hand (där jag till och med fått med fjärrutlösaren) och staketet som jag lutar mig mot. En bit kvar av staketet syndes dock efter beskäringen, men då använde jag kloningsverktyget och tog bort det, väldigt enkelt gjort alltså. Sen på vänstra sidan om mig var det inte alls så mycket utrymme som jag ville när jag ser bilden nu, så där har jag också "dragit" ut bilden. Plus att jag tog bort den (fula) gula busken och flyttade den högra sidan till den vänstra så att det är mer samma är färger i bilden! 
 
Så från en ganska halvkass bild till något mycket bättre, tycker jag iallafall :pPPPpp
 
 
Jag tycker det är skitkul att förklara och visa på det här sättet men jag gör det knappt alls, väldigt dumt. Måste göra mer liknande som dettaaaaa hehhehe